Airbrushed Hybrid Brows

Airbrushed hybrid Brows, wat is het nou precies? Eigenlijk is het precies hetzelfde als hybride Brows! Wel is de applicatie techniek anders, de hybride wordt niet met een penseel aangebracht maar met een airbrush. ​Met de nieuwe airbrush techniek, creëer je een super zacht en natuurlijk resultaat. Wat veel beter op de huid pakt en dus een langer tattoo effect geeft.

Wat is de overeenkomst en het grote verschil tussen een henna en een hybrid brow treatment? Bij zowel een henna brow treatment als bij een hybrid brow treatment worden de wenkbrauw haartjes en de huid geverfd wat een mooi strak en opgevuld resultaat geeft op de huid, waardoor je wenkbrauwen optisch voller en strakker lijken. Deze behandeling is perfect als je twijfelt over (pmu) Ombre Powder Brows, zodat je alvast kunt wennen aan de vorm en kleur die semi-permanent wordt. Maar het grote verschil zit hem niet zo zeer in het resultaat maar meer in de houdbaarheid! Henna zal eerst langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij hybrid brows zal de verf langzaam aan van de huid vervagen maar moet de verf echt uit de haren groeien! Dit zorgt ervoor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen! Ook blijven hybrid brows beter zitten op een wat vette huid ten opzichte van henna brows! Deze behandeling is ook perfect voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water! Leuke site note…. Hybrid brows mogen WEL in combinatie met een browlamination! Wat helaas met henna heel erg wordt afgeraden! Zo kun je dus nog langer genieten van jouw perfecte wenkbrauwen! Bij een hybrid brow treatment wordt er net als bij de andere brow treatments geharst en geëpileerd!

 

airbrush Naomi

Wat is de behandelprocedure?

Aan de hand van je natuurlijke wenkbrauwen bespreken we eerst je wensen en verwachtingen, en wat het beste bij je gezicht past. De wenkbrauwen en huid worden voorbereid en ontvet voor een schone, egale, gladde huid. De hybrideverf kleurt de wenkbrauwharen en de huid, waarbij we met Hybrid Airbrush dunne laagjes aanbrengen voor een perfecte, natuurlijke look. Uiteraard is deze behandeling incl. shapen (waxen , epileren of threaden). Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en gestyled met de BTFL cosmetics Brow Gel. Deze Brow Gel is ook een must have om je wenkbrauwen thuis mooi te shapen en te verzorgen, er zit namelijk Castorolie en vitamine E in de gel zodat je haartjes ook mooi zacht blijven.

Tip: Voor een prachtig resultaat adviseren wij om zelf niet meer te epileren en te trimmen, zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen. Ontdek nu de langdurige schoonheid van Hybrid Brows & Hybrid Airbrush!

Wat zijn de voordelen van Hybrid Brows & Hybrid Airbrush?

  • Snel en efficiënt
  • Gelijkmatige verdeling van de tint
  • Hoog gepigmenteerd voor een expressief en rijk resultaat
  • Strakke lijnen
  • Poederachtige finish
  • Geen product verspilling
  • Blijft afhankelijk van het huidtype, kleur, saturatie en uiteraard de nazorg gemiddeld tot 7 dagen op de huid en tot 6 weken in de wenkbrauwhaartjes.
  • WEL te boeken in icm browlamination
  • Geschikt voor het camoufleren van oneffenheden of gaten in de wenkbrauw
  • Hybrid Airbrush: Aangebracht in dunne laagjes met de airbrush voor een perfecte, natuurlijke look
airbrus

Tarieven

 

 

Airbrushed Hybrid Brows
€ 55,00

Behandeling 60 minuten. 

€ 55,00
Airbrushed Hybrid Brows + Browlift
€99,00

Behandeling 90 minuten.

€99,00
Hybrid Brows
€50,00

Behandeling 45 minuten.

€50,00
Hybrid Brows + Browlift
€85,00

Behandeling 75 minuten.

€85,00

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten