Charming Lashes JS Divine

Wimperextensions

Wimperextensions zijn synthetische haartjes welke bevestigd worden op de natuurlijke wimper. Afhankelijk van de wensen van de klant en wat de natuurlijke wimpers toelaten kan het eindresultaat variëren van natuurlijk tot opvallend.

De houdbaarheid van de wimperextensions is verschillend per klant, afhankelijk van de natuurlijke haargroeicyclus en de nazorg van de klant.

Lashlift after JS Divine

Lashlift

Bij de Inlei lashlift & filler worden niet alleen de natuurlijke wimpers voor gemiddeld 6 weken gekruld, maar worden de wimpers door de filler ook nog eens tot wel 24% dikker! Als u deze behandeling bijhoudt zullen uw nieuwe wimpers ook dikker en gekrulder terug groeien.
Bent u allergisch voor wimperextensions of vind u deze niet fijn, maar wilt u wel een mooie oogopslag dan is dit de ideale behandeling voor uw wimpers.
Brows after JS Divine

Brows

Mooie wenkbrauwen zijn tegenwoordig een van de belangrijkste dingen om te hebben.

Bij het stylen van de wenkbrauwen worden de wensen eerst goed besproken en dan gaan wij aan de slag. De wenkbrauwen worden eerst opgemeten en uitgetekend. Daarna tinten, waxen, epileren, trimmen, stylen met wenkbrauwgel.

Browlift after

Browlift

Altijd je wenkbrauwen in model? Daar heb ik de oplossing voor!

Bij een browlift (brow lamination) worden de wenkbrauwhaartjes in een positie gelift, waardoor je wenkbrauwen krijgt die er voller en strakker uitzien. Het model kan variёren van een natuurlijke lift tot een extreme lift.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
09:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten