Wimperextensions

Wimperextensions zijn synthetische haartjes welke bevestigd worden op de natuurlijke wimper. Afhankelijk van de wensen van de klant en wat de natuurlijke wimpers toelaten kan het eindresultaat variëren van natuurlijk tot opvallend.

De houdbaarheid van de wimperextensions is verschillend per klant, afhankelijk van de natuurlijke haargroeicyclus en de nazorg van de klant.

Lashlift

Bij de Inlei lashlift & filler worden niet alleen de natuurlijke wimpers voor gemiddeld 6 weken gekruld, maar worden de wimpers door de filler ook nog eens tot wel 24% dikker! Als u deze behandeling bijhoudt zullen uw nieuwe wimpers ook dikker en gekrulder terug groeien.
Bent u allergisch voor wimperextensions of vind u deze niet fijn, maar wilt u wel een mooie oogopslag dan is dit de ideale behandeling voor uw wimpers.

Infralash eyeliner

Deze vorm van permanente make-up is een heel subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes in. Dit zorgt ervoor dat de wimperaanzet voller lijkt. Tevens geeft de Infralash techniek een natuurlijk effect. Jouw ogen zullen groter lijken en sneller opvallen door deze vorm van permanente make-up. Je hoeft niet meer elke dag in de weer met oogpotlood, om toch een frisse look te creëren.

Airbrushed Hybrid Brows

Airbrushed hybrid Brows , wat is het nou precies ? Eigenlijk is het precies hetzelfde als hybride Brows! Wel is de applicatie techniek anders , de hybride wordt niet met een penseel aangebracht maar met een airbrush. 

​Met de nieuwe airbrush techniek, creëer je een super zacht en natuurlijk resultaat. Wat veel beter op de huid pakt en dus een langer tattoo effect geeft.

Powder Brows

Powder brows is dé huidige trend op het gebied van semi permanente make-up. Semi-permanente make-up, ook wel bekend als spmu. Semi-permanent wil zeggen, dat het na verloop van tijd verdwijnt. Het pigment wordt namelijk in de bovenste huidlaag gebracht, wat anders is dan bij tattoos en permanente make-up.

Brows

Mooie wenkbrauwen zijn tegenwoordig een van de belangrijkste dingen om te hebben.

Bij het stylen van de wenkbrauwen worden de wensen eerst goed besproken en dan gaan wij aan de slag. De wenkbrauwen worden eerst opgemeten en uitgetekend. Daarna tinten, waxen, epileren, trimmen, stylen met wenkbrauwgel.

Browlift

Altijd je wenkbrauwen in model? Daar heb ik de oplossing voor!

Bij een browlift (brow lamination) worden de wenkbrauwhaartjes in een positie gelift, waardoor je wenkbrauwen krijgt die er voller en strakker uitzien. Het model kan variёren van een natuurlijke lift tot een extreme lift.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten