Infralash Eyeliner

Het grote voordeel van de Infralash eyeliner, is dat het een natuurlijke look geeft. Het zorgt ervoor dat je elke dag een frisse open blik hebt, ook als je geen make-up draagt.

 

Wat is Infralash eyeliner?

Deze vorm van permanente make-up is een heel subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes in. Dit zorgt ervoor dat de wimperaanzet voller lijkt. Tevens geeft de Infralash techniek een natuurlijk effect. Jouw ogen zullen groter lijken en sneller opvallen door deze vorm van permanente make-up. Je hoeft niet meer elke dag in de weer met oogpotlood, om toch een frisse look te creëren.

Infralash eyeliner 2 @ JS divine

Wat is de behandelprocedure?

De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en wordt gedaan met een long-time-liner apparaat. Het zetten van de Infralash eyeliner gaat stap voor stap, door middel van kleine lijntjes tussen de wimperharen. Dit gebeurt met zeer veel precisie, waardoor je het meest optimale resultaat behaalt.

Tip: Voor een prachtig resultaat adviseren wij om zelf niet meer te epileren en te trimmen, zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen. Ontdek nu de langdurige schoonheid van Hybrid Brows & Hybrid Airbrush!

Wat zijn de voorzorgadviezen voor een Infralash eyeliner behandeling?

 • Voordat je permanente infralash eyeliner laat zetten, is het belangrijk dat je een aantal voorzorgsmaatregelen neemt om het zetten voorspoedig te laten gebeuren. Deze zijn voor je op een rijtje gezet:
  • 24 uur voor de behandeling geen cafeïne houdende dranken (koffie, thee, cola, Red Bull of andere energydrinks) drinken;
  • 48 uur voor de behandeling geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs gebruiken;
  • Laat minstens een week voor de behandeling eventuele wimperextensions verwijderen;
  • Minstens een week van te voren stoppen met waterproof mascara, wimperserum en oliën;
  • Zonder oogmake-up en mascara naar de afspraak komen.

  Er zitten uiteraard wat risico’s aan permanente make-up. Zorg altijd dat je goed bent uitgerust, en dat je goed hebt gegeten. Heb je huidproblemen, gebruik je medicijnen of heb je overgevoeligheidsreacties? Laat dit dan weten vóór de behandeling. Er zijn ook enkele punten die er voor zorgen dat je geen permanente make-up aan kunt laten brengen. Deze vind je op mijn pagina met de voorzorg- en nazorgregels voor PMU behandelingen .

Infralash eyeliner 1 @ JS divine

Tarieven

Over het algemeen geven 2 behandelingen voldoende pigmentdekking. Vooraf is echter niet te voorspellen of de huid (of een deel van de huid) het pigment vasthoudt of afstoot. In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat een extra nabehandeling nodig is. Bijvoorbeeld wanneer:

 • Er sprake is van een slechte inkapseling van pigment in de huid.
 • Er een zichtbaar of onzichtbaar litteken in de huid zit.
 • De klant tijdens de eerste nabehandeling toch nog correcties aan wil brengen in bijvoorbeeld de vorm, grootte, kleur of intensiteit.
 • De nazorg/hygiëne regels niet voldoende zijn nageleefd of er gekrabd is aan de korstjes.

In deze gevallen is het mogelijk een extra nabehandeling (binnen 12 weken €75,-) in te plannen.

Is de permanente make-up niet door JS Divine geplaatst? Dan wordt de situatie eerst bekeken en besproken. Is de kleur vervaagd dan moet men uit gaan van een geheel nieuwe SPMU behandeling.

Bij JS Divine wordt je voorschot in geen enkel geval terugbetaald en het is ook niet inwisselbaar voor een andere behandeling. Zie algemene voorwaarden.

 

 

Infralash eyeliner
€ 225,00

Behandeling 120 minuten, inclusief nabehandeling.

€ 225,00
Extra Touch -up
€ 75,00

Binnen 12 weken, behandeling 60 minuten. 

€ 75,00
Touch-up
€ 175,00

Binnen 2 jaar, behandeling 120 minuten.

€ 175,00

Na 2 jaar weer een volledige prijs van de Infralash eyeliner.

LET OP: indien je niet binnen 8 weken komt voor de nabehandeling, vervalt de gratis nabehandeling en betaal je extra €75,- voor de nabehandeling.

Maak direct een afspraak

Wil jij ook genieten van prachtige Infralash eyeliner door middel van semi-permanente make-up? Maak dan direct een afspraak via mijn website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Voordat je een afspraak maakt, lees eerst de voorzorgregels en informatie over permanente make-up goed door.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten