Lashlift & Filler Training

Wimperlifting (Lashlift) is een ideale aanvulling op het aanbod van de behandelingen in je salon. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen. Een Lashlift is een zeer geliefde wimperbehandeling waarbij de wimpers gelift, gekruld en eventueel geverfd worden, waardoor de wimpers langer en voller zullen ogen. Tijdens de training Lashlift & Filler, leer je de beste techniek voor het mooiste resultaat!

Ik werk met het merk InLei®, dat uit Milaan komt. Dit product zorgt dat de wimpers gemiddeld 28% dikker worden, 12% meer lengte en 31% meer krul krijgen! Maar nog veel belangrijker is dat InLei® gemaakt is om de wimpers te verzorgen en mooier te maken. Het heeft snelle inwerktijden en de wimpers worden van binnenuit gevoed en verzorgd.

Inlei new

Wat kan je verwachten?

Tijdens de training Lashlift & Filler wordt aandacht besteed aan theorie, productkennis, hygiëne en praktijk.
Het is heel belangrijk dat je weet wat je doet en waarom je doet wat je doet. Hoe werken de producten, hoe werk je veilig voor zowel jezelf als je klant, wanneer mag je wel of niet een lashlift uitvoeren?

Voor het praktische gedeelte van de training wordt er op een echt model geoefend, daar dien je zelf voor te zorgen. Zonder model kan de training niet uitgevoerd worden. Ook moet je ervoor zorgen dat jouw model met schone ogen op de training verschijnt en geen wimperextensions draagt. De training wordt gegeven aan maximaal 2 cursisten.

Na afloop van de training ontvang je bij voldoende resultaat een officieel certificaat. Je kunt dan Lashlifts met het merk van InLei® aanbieden in jouw salon. Bij onvoldoende resultaat krijg je de gelegenheid om thuis verder te oefenen en kun je op een later moment terugkomen om alsnog het certificaat in ontvangst te nemen.

Prijs Lashlift & Filler Training

Lashlift & Filler Training
€350,00

De training bestaat uit de theorie en productkennis gevolgd door de praktijk werken op een model om de gehele behandeling Lash Lift te leren. De training duurt gemiddeld 4-5 uur en je hebt een model nodig.

  • Kosten excl. BTW
  • Bedrag is incl. een startpakket met een waarde van meer dan €300,- 
  • In het startpakket zit genoeg voor 15-20 behandelingen
  • Onbeperkt 10% korting op InLei® producten
€350,00

Training data

Om een geschikte datum af te stemmen, kun je een bericht achter laten via het inschrijfformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten