Masterclass BrowBomber & Browlifting

Brow Lifting (Browlamination) is de trend van nu! Een oplossing voor alle warrige wenkbrauwen of voor de wenkbrauwen die bestaan uit naar beneden groeiende haartjes!

Je lift letterlijk de haartjes van de wenkbrauwen, waardoor je de stand van de haartjes voor 5-6 weken veranderd. Je creëert een prachtige open blik en vollere wenkbrauwen. Daarnaast geef je een maximale verzorging met de BrowBomber productlijn.

Ik werk met Browbomber-productlijn van InLei®. Het bestaat uit 3 oplossingen, namelijk Brow Lift #1, Brow Lock #2 en BrowBomber #3.

De BrowBomber heeft een opmerkelijke werkzaamheid, omdat het rijk is aan oliën die het haar voedt, herstelt, zacht maakt en de haarstructuur binnendringt en daar een beschermende film omheen creëert.

Brow bomber

Wat kan je verwachten?

Na deze masterclass kun je de BrowBomber producten zo toepassen dat je de perfect gelifte wenkbrauw kan creëren.

De duur van de masterclass is ongeveer 2 tot 3 uur en wordt gegeven aan maximaal 2 cursisten. Voor deze training dien je minimale kennis te hebben in het verven (traditionele verf en/of Henna) en shapen (waxen/ epileren) van wenkbrauwen. Ook moet je dit aan kunnen tonen door middel van een certificaat. Voor deze training dien je zelf een model te regelen. Zonder model kan de training niet plaatsvinden! Let erop dat jouw model geschikte wenkbrauwen heeft en geen contra indicaties. Na afloop van de masterclass ontvang je een officieel certificaat en een lifetime support en korting van 10% korting op alle InLei® producten.

Prijs Masterclass BrowBomber & Browlifting

Masterclass BrowBomber & Browlifting
€199,00
  • Kosten excl. BTW
  • Bedrag is incl. een startpakket t.w.v. €135,- 
  • In het startpakket zit genoeg voor 40 behandelingen
  • Onbeperkt 10% korting op InLei® producten
€199,00

Training data

Om een geschikte datum af te stemmen, kun je een bericht achter laten via het inschrijfformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten