Masterclass

Lashlift & Filler

Masterclass Lashlift & Filler

Ik werk met het merk InLei®, dat uit Milaan komt. Dit product zorgt dat de wimpers gemiddeld 28% dikker worden, 12% meer lengte en 31% meer krul krijgen! Maar nog veel belangrijker is dat InLei® gemaakt is om de wimpers te verzorgen en mooier te maken. Het heeft snelle inwerktijden en de wimpers worden van binnenuit gevoed en verzorgd.

Wat kan je verwachten?

Deze masterclass is geschikt voor stylisten die al gecertificeerd zijn in lashlifting, maar graag willen overstappen op InLei® en met deze producten willen leren werken. Tijdens deze training wordt er voornamelijk aandacht besteed aan het praktijkgedeelte.

Voor het praktische gedeelte van de training wordt er op een echt model geoefend, daar dien je zelf voor te zorgen. Zonder model kan de training niet uitgevoerd worden. Ook moet je ervoor zorgen dat jouw model met schone ogen op de training verschijnt en geen wimperextensions draagt. De training wordt gegeven aan maximaal 2 cursisten.

Na afloop van de training ontvang je bij voldoende resultaat een officieel certificaat. Je kunt dan Lashlifts met het merk van InLei® aanbieden in jouw salon. Bij onvoldoende resultaat krijg je de gelegenheid om thuis verder te oefenen en kun je op een later moment terugkomen om alsnog het certificaat in ontvangst te nemen.

Inlei new

Prijs Masterclass Lashlift & Filler

Masterclass Lashlift & Filler
€ 179,00
  • De masterclass duurt gemiddeld 2 uur
  • Kosten excl. BTW
  • Alleen mogelijk op vertoon van certificaat
  • Er zit geen startpakket bij deze masterclass, wel kan je eenmalig met 30% korting producten aanschaffen die je nodig hebt.
€ 179,00

Training data

Om een geschikte datum af te stemmen, kun je een bericht achter laten via het inschrijfformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten