Styling Like an Artist

Leer alles op het gebied van styling en special effecten

Toe aan meer uitdaging of heb je misschien helemaal geen kennis over styling meegekregen tijdens een eerdere cursus? Dan is dit wel echt de cursus dat jouw werk gaat veranderen en wel op een positieve manier. Het is zo belangrijk om een wimper set te plaatsen die echt bij je klant past.

Waarom styling zo belangrijk is

Elk gezicht is anders. Iedereen heeft andere ogen, oogvormen en laat staan andere soort wimpers. Je kunt dus wel bedenken dat als we iedereen precies dezelfde wimperextensions zouden aanmeten dat dat niet bij iedereen hetzelfde staat. Je kunt zelfs een gezicht minder mooi en sprekend maken. En als je de juiste styling heb gekozen heb je nog te maken met het aantal lagen wimpers, verscheidene krullen en lengtes waaruit je kunt kiezen om het gewenste effect te creëren. Ook kan je special effects toepassen wat echt ontzettend leuk is om te doen.

Wimperextensions styling like an artist

Nieuwste trends worden besproken in deze cursus

De trends op het gebied van wimperextensions ontwikkeld snel. Dit is leuk want je raakt nooit uitgeleerd en deze nieuwe trends leren we iedereen graag in deze training. Denk aan Kim-K , Whispy look. Extreme cat-eye en werken met de M en L krul.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die niet genoeg of niets weet over styling maar wel minimaal de basis opleiding heeft gedaan en de one by one techniek beheerst. Wij bieden deze cursus ook aan als derde dag in de drie daagse one by one cursus of in de russian volume cursus van 2 dagen. Na deze cursus ontvangt u een officieel Lash Art Pro certificaat.

Er is 1 model nodig voor deze cursus

De cursus duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en lunch is inbegrepen. U werkt tijdens de training met onze producten. Een zelf geregeld model dient vanaf 12:30 uur aanwezig te zijn en moet aan de volgende eisen voldoen;

  • Lang stil kunnen liggen
  • Geen zware medicatie
  • Niet zwanger
  • Geen wimperextensions
  • Geen recente oog operaties
  • Gezonde wimpers en ogen (Geen wondjes, beschadigingen, zwellingen of andere irritaties)
  • Niet recent een wimperlift gehad
  • Geen lenzen in tijdens de behandeling

Prijs Styling Like an Artist

Styling Like an Artist
€ 249,-

Prijs exclusief BTW.

Tot 14 dagen voor de geplande cursus dag kunt u annuleren.

€ 249,-

Lunch

Lunch regelen wij. Als u vegetarisch bent, als u voedselallergie heeft, enz. Laat het ons dan weten voor aanvang van de cursus.

Neem contact op voor vragen

Heb je vragen over de cursus of wil je een datum plannen? Neem dan contact op via info@jsdivine.nl of via het contactformulier.

Training data

Om een geschikte datum af te stemmen, kun je een bericht achter laten via het inschrijfformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op om een dag in te plannen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten