InLei Lashlift & Filler Training

Een Lashlift is een zeer geliefde wimperbehandeling waarbij de wimpers vanaf de wortel gelift, gekruld en eventueel geverfd worden waardoor de wimpers langer en voller zullen ogen. Tijdens de training Lashlift leer je de beste techniek voor het mooiste resultaat!

Wat is InLei?

InLei is een product gemaakt en getest op de universiteit in Milaan. Hiermee is het het enige merk waarvan het klinisch getest en bewezen is wat zijn werking is.

Hoe gaaf is het dat je met producten kunt werken die gemaakt zijn in Europa zelf. Daarnaast zijn ze ook echt getest en is er veel onderzoek naar gedaan. Het heeft snelle inwerktijden en de wimpers worden van binnenuit gevoed en verzorgt. Dus wij kunnen niet anders zeggen dat dit echt een hele prettige behandeling is met fijne producten om mee te werken.

Wat ga je leren?

Tijdens onze training InLei Lashlift wordt veel aandacht besteed aan de behandeling zelf en er wordt daarnaast ook voldoende tijd genomen voor de theorie en hygiëne. Je werkt immers met lotions bij de ogen van je klant. Het is dan ook heel belangrijk om hygiënisch te werken om problemen te voorkomen. Voor het praktijk gedeelte wordt er op een echt model geoefend. Je mag zelf een model regelen voor deze training, lukt dat niet, laat dat dan tijdig weten en dan regelen wij dat voor je. De training wordt één op één gegeven.

Na afloop van de training ontvangt je bij voldoende resultaat een officieel certificaat en kan je Lashlifts met de producten van InLei gaan aanbieden in jouw salon. Als het resultaat niet voldoende is, krijg je van ons de gelegenheid om thuis verder te oefenen. Je kunt op een later moment terug komen om alsnog het certificaat te behalen.

Inlei training Lashlift

Browlift (Brow Lamination) Training

Breid je behandelingen uit

Browlift is de trend van nu! Het is de oplossing voor warrige, stugge, ontembare en eigenwijze wenkbrauwhaartjes die naar beneden groeien.

Je lift de haartjes letterlijk van de wenkbrauwen, waardoor je de stand van de haartjes voor minimaal 6 weken verandert.

Wil je je behandelingen uitbreiden en heb je ervaring met het shapen en stylen van wenkbrauwen? Dan is de browlift ofwel brow lamination, een echte toevoeging aan je salon. Na de training kun je gelijk aan de slag, want er zit een starters pakket bij ter waarde van 110,-. Daar kan je minimaal 20 behandelingen mee doen.

training Lashlift met Inlei

Prijzen Trainingen

Training InLei Lashlift & filler
€ 279,00

De training bestaat uit: theorie en productkennis gevolgd door de praktijk werken op een model om de gehele behandeling Lash Lift te leren. De training duurt gemiddeld 4 uur en je hebt een model nodig.

 • Kosten excl. BTW
 • Bedrag is incl. een startpakket t.w.v. €215,- 
 • In het starters pakket zit genoeg voor 35 behandelingen
€ 279,00
Omscholing Inlei Lashlift & Filler
€ 179,00

Deze training is geschikt voor stylisten die al gecertificeerd zijn in het liften, maar graag willen overstappen naar dit merk en ermee willen leren werken.

Deze training is incl. theorie, certificaat en een kortingscode van 30% die jij eenmalig kan gebruiken bij je eerste aankoop van de voor jou benodigde producten. Voor de cursus heb je een model nodig en het duurt gemiddeld 2 uur.

 • Kosten excl. btw
€ 179,00
Inlei Lashlift plus Browlift
€ 349,00

Deze training is geschikt voor stylisten die efficiënt met hun tijd omgaan, namelijk 2 trainingen gecombineerd op dezelfde dag.

Tijdens de training gaan we in op de verschillen tussen het liften van de wimpers en wenkbrauwen. Zo zijn bijvoorbeeld de vloeistoffen anders qua inwerktijd. Bovendien is een wenkbrauwbehandeling lastiger, aangezien je werkt op de huis i.p.v. op siliconen pads zoals bij de wimpers. Ook het shapen (waxen en mapping) van de wenkbrauwen maakt deel uit van de training. Deze training is daarom alleen toegankelijk voor ervaren browstylistes.

Deze training is incl. theorie, lunch, praktijk en een certificaat. Voor de training heb je een model nodig en het duurt gemiddeld 5 uur.

 • Kosten excl. btw
 • Bedrag is incl. een startpakket t.w.v. €215,- 
 • In het starters pakket zit genoeg voor 35 behandelingen
€ 349,00
Browlift excl. shapen
€ 149,00

De training is inclusief theorie, productuitleg, praktijk en een certificaat. Voor de training heb je een model nodig en het duurt gemiddeld 2 uur. Let erop dat jouw model geschikte wenkbrauwen heeft.

Na deze training kun je de producten op de juiste manier toepassen en de perfect gelifte wenkbrauwen creёren.

Let op dat de nadruk van deze training gelegd wordt op het liften van de wenkbrauwen en niet op het shapen ervan.

 • Kosten excl. btw
 • Bedrag is incl. een startpakket van 110,-
 • In het starters pakket zit genoeg voor 20 behandelingen
€ 149,00
Browlift incl. shapen
€ 199,00

De training is inclusief theorie, productuitleg, praktijk en een certificaat. Voor de training heb je een model nodig en het duurt gemiddeld 3 uur.

In deze training gaan wij alles doornemen op het gebied van de browlift en de uitvoering in praktijk. Ook het shapen (mapping, waxen, epileren en verven) komt aan bod in deze training.

 • Kosten excl. btw
 • Bedrag is incl. een startpakket van 110,-
 • In het starters pakket zit genoeg voor 20 behandelingen
€ 199,00

Training data

Voor beschikbare data en om je in te schrijven, kun je een bericht achter laten via het inschrijfformulier. Ik neem dan spoedig contact met je op. 
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Contact gegevens

JS Divine Lashes and Brows

Televisieweg 64

1322 AM Almere

0631257664

info@jsdivine.nl

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag
09:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten